About us

Wij, Soraya en Maxime, hebben allebei net onze masters aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond: tijd om de wijde wereld in te trekken!

basisfotos4

Reizen en ondernemen zijn onze passies. We zijn nieuwsgierig en vinden het leuk om “het onbekende” te ontdekken. Daarom gaan wij op reis naar Azië. Onze reis start op 12 november in Japan en eindigt medio maart in Indonesië. In de tussentijd bezoeken wij bijna alle landen in Azië.

Naast onze reis naar gave steden en mooie natuurgebieden, zullen wij ook bedrijven gaan bezoeken. Voor ons beiden is een internationale baan namelijk het ultieme doel.

Ondanks onze semesters abroad, in Canada (Soraya) en Shanghai (Maxime), voelt een fulltime-baan bij een internationaal opererend bedrijf toch echt als the next level.

Wij hebben de stoute schoenen aangetrokken en besloten om onze avontuurlijke reis te combineren met een bezoek aan in het buitenland opererende Nederlandse bedrijven. Onder andere: ING, VanMoof, G-Star en Royal Asscher Diamonds!

Wij hopen op een “kijkje in de keuken” van deze Nederlandse bedrijven in Azië. Want; hoe start je als Nederlands bedrijf in Azië en hoe deal je met de culturele verschillen? Wat gaf de doorslag om als nuchtere Hollander aan de andere kant van de wereld aan de slag te gaan? Hoe introduceer je een Nederlands product op de Aziatische markt? Wat waren de moeilijkheden, wat zijn de tips/tops, en wat zijn de kansen voor Nederlandse ondernemers om ook nu nog in Azië succesvol te worden?

Ben jij ook benieuwd?

Volg ons dan op onze website, Instagram en Facebook voor alle antwoorden!