Nog een paar nachtjes slapen voordat wij Amsterdam verlaten, het vliegtuig in stappen en aan ons avontuur gaan beginnen!

Misschien niet een shock voor de meeste mensen om ons heen. Net afgestudeerd, jong, geen vaste lasten, dus reizen zat er al aan te komen. “Gek eigenlijk”, als ik de medewerkster van de GGD moet geloven. Jaren geleden kwamen er bij haar voornamelijk gepensioneerden een vaccinatie halen. Die hadden toen immers eindelijk de tijd en/of het geld om rond te gaan reizen. Tegenwoordig ziet ze alleen maar jonge mensen voorbij komen, met de gekste ideeën! Van 3 jaar rondreizen zonder enige planning tot aan een jaar lang vrijwilligerswerk als Engels docent op een lokale school. En nu wij ook: rondreizen om NL ondernemers te bezoeken.

Na een aantal maanden veel en hard gewerkt te hebben, zijn onze banen inmiddels opgezegd. Na het voltooien van onze masterscriptie, zijn onze diploma’s inmiddels uitgereikt. En nog vóórdat wij gaan beginnen aan het echte ‘volwassen’ leven met een fulltime baan, gaan wij er nog even tussenuit.

BYE BYE AMSTERDAM! See you in a few months!