In Seoul zijn we bijna een week geweest! Het idee was om in Zuid-Korea ook even te ontspannen, na ons drukke schema in Japan. De uitvoering hiervan is iets minder goed gelukt.. Het hostel was nogal oud en niet onderhouden, daarom dus geen aanrader (G Gueshouse Itaewon).
Daarnaast bleek Seoul zoveel te bieden te hebben, dat we alsnog elke dag op stap gingen om de stad te verkennen. Naast de vele paleizen en tempels is de stad ook heel modern, en konden wij het niet laten de vele Koreaanse winkeltjes te bezoeken (check onze make-up post!).

“Daarnaast bleek Seoul zoveel te bieden te hebben, dat we alsnog elke dag op stap gingen om de stad te verkennen”

Seoul, en vooral onze wijk ‘Itaewon’, bleek een verzameling te zijn van restaurants van alle verschillende culturen.
Deunee, een Koreaanse vriendin van Soraya, wilde ons graag meenemen naar een typisch Koreaans restaurant. In de wijk ‘Myeongdong’ aten wij vervolgens Korean BBQ: heerlijk! Als je in Zuid-Korea bent dan mag je dit gerecht absoluut niet overslaan.

Hierbij een sfeerimpressie met fotosessie van onze dagen in Zuid-Korea. We bezochten het Changdeokgung palace uit 1405, we klommen naar de unieke street-art van Ihwa-dong Mural Village, en wilden natuurlijk Gangnam street (van het bekende liedje) niet missen. Tevens bezochten we het War Memorial Korea en het indrukwekkende museum ernaast, het Dongdaemun Design Plaza, en hadden op onze laatste dag zelfs sneeuw!